Gepubliceerd op
dinsdag 3 oktober 2023Vacature voorzitter en secretaris Roermondse VrouwenRaad

Voor het Bestuur van de Roermondse Vrouwenraad zoeken we een voorzitter en secretaris, die energie willen steken in de samenhang van Vrouwenorganisaties en activiteiten in Roermond en haar omgeving.

Over de Roermondse Vrouwenraad

De Roermondse Vrouwenraad is een platform van vrouwenorganisaties in Roermond en omgeving. Zij bevorderen de samenwerking tussen vrouwenorganisaties en verzorgen een jaarlijks aantal terugkerende activiteiten in samenhang met andere Vrouwenorganisaties in Limburg en nemen positie in over het emanciperend gedachtengoed rondom de positie van vrouwen in de samenleving.

Zo wordt er jaarlijks een Internationale Vrouwendag georganiseerd met de uitreiking van de Mathilda Haan oorkonde voor de meest verdienstelijke vrouw van dat jaar en wordt met het “pareltje “een stimulans uitgesproken voor een aankomend talent.

De Roermondse Vrouwenraad participeert in de activiteiten van Limburgse Vrouwenorganisaties zoals een Kennisdag over een vrouwenthema en een conferentie en activiteiten over Orange The World.

Heb je belangstelling en pas je bij de gestelde criteria? Dan ontvangen wij graag je CV en sollicitatiebrief.

Stuur je sollicitatie digitaal naar Heidy Amory, hamory@sharepower.nl

Klik hier voor meer informatie.