Gepubliceerd op
dinsdag 7 maart 2023Beanga Janssen-Kokke

๐–ฌ๐—‚๐—ƒ๐—‡ ๐—‡๐–บ๐–บ๐—† ๐—‚๐—Œ Beanga Janssen-Kokke 52 ๐—ƒ๐–บ๐–บ๐—‹ ๐—ˆ๐—Ž๐–ฝ, ๐—๐—ˆ๐—ˆ๐—‡ in Nieuwstadt (smalste stukje van Nederland) en ๐—€๐–พ๐—๐—‹๐—ˆ๐—Ž๐—๐–ฝ ๐—†๐–พ๐— Frank ๐–พ๐—‡ moeder ๐—๐–บ๐—‡ Laura, Thomas en bonus dochter Anna. ๐–จ๐—„ ๐—Œ๐—๐–บ โ„–15 op ๐–ฝ๐–พ ๐—…๐—‚๐—ƒ๐—Œ๐— ๐—๐–บ๐—‡ ๐–ฝ๐–พ ๐—–๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป๐—จ๐—ป๐—ถ๐—ฒ ๐—๐—ˆ๐—ˆ๐—‹ de ๐–ซ๐—‚๐—†๐–ป๐—Ž๐—‹๐—€๐—Œ๐–พ ๐–ฏ๐—‹๐—ˆ๐—๐—‚๐—‡๐–ผ๐—‚๐–บ๐—…๐–พ๐–ฒ๐—๐–บ๐—๐–พ๐—‡๐—๐–พ๐—‹๐—„๐—‚๐–พ๐—“๐—‚๐—‡๐—€๐–พ๐—‡ van ๐Ÿฃ๐Ÿง ๐—†๐–บ๐–บ๐—‹๐— .

๐–จ๐—‡ mijn ๐–ฝ๐–บ๐—€๐–พ๐—…๐—‚๐—ƒ๐—„๐—Œ ๐—…๐–พ๐—๐–พ๐—‡ werk ik als verzorgende bij Zuyderland thuiszorg - team Roosteren. In mijn vrije tijd ben ik actief in de RK Kerk, sociaal actief, meer dan 25 jaar actief EHBO-er, zing in het Gemengd Zangkoor St. Cecilia te Nieuwstadt en Basiliek OL Vrouw van het heilig Hart koor en volg op dit moment de LOTUS cursus (landelijke opleiding tot uitoefening slachtoffers).

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฑ ๐—ถ๐—ธ ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—Ÿ๐—ถ๐—บ๐—ฏ๐˜‚๐—ฟ๐—ด ? ๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜„๐—ถ๐—น ๐—ถ๐—ธ ๐—บ๐—ฒ ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป๐˜‡๐—ฒ๐˜๐˜๐—ฒ๐—ป ?

Mijn 2 motto’s zijn:

๐–จ๐—„ ๐–ป๐–พ๐—‡ ๐–พ๐—‹๐—๐–บ๐—‡ ๐—ˆ๐—๐–พ๐—‹๐—๐—Ž๐—‚๐—€๐–ฝ ๐–ฝ๐–บ๐— ๐—๐–พ๐— altijd gaat om samen doen / samen zijn en niet om individualisme. 

1. Zeggen wat je doet en voeg de daad bij de woorden, doe wat je zegt. 

2. En mijn andere motto is; elke mens heeft mogelijkheden en kansen. Zie niet de beperking van iemand, maar de glimlach en de mogelijkheden.

 

Iedereen ๐—†๐–บ๐—€ zijn zoals hij of zij is. Respect voor ieder mens. Ik ga mij inzetten voor de armoede, openbaar vervoer en de gezondheidszorg.

Dat onze algemene basisbehoeften als mens weer voorop komt te staan en het materialisme een stapje terug mag gaan doen. Dat ieder mens en het gezin, die plaats krijgt in de samenleving waarop het recht heeft en centraal kan staan, in zijn kracht.

Ik wil mij inzetten voor het leven, van het prille ontstaan in de moederschoot tot de zorg voor onze ouderen en hun het respect en de zorg geven wat zij als ouderen verdienen.

Ik sta centraal in het midden van de lijst van de Christenunie. Gemeente Echte-Susteren ligt centraal in het midden van Limburg. De westelijke mijnstreek en het smalste stukje van Limburg. Als enige kandidaat uit ons mooie stukje Limburg wil ik mij inzetten voor u en alle mensen in Limburg. Zodat we Limburg op de kaart zetten in Nederland en centraal in Den Haagh. Want de Limburgers, de Limburgse cultuur en bedrijfsleven doen er toe! 

 

๐–ฎ๐—† ๐–ฝ๐—‚๐— ๐—๐–บ๐–บ๐—‹ ๐—๐–พ ๐—„๐—Ž๐—‡๐—‡๐–พ๐—‡ ๐—†๐–บ๐—„๐–พ๐—‡ ๐—๐–พ๐–ป ๐—‚๐—„ ๐—ƒ๐—Ž๐—…๐—…๐—‚๐–พ ๐—Œ๐—๐–พ๐—Ž๐—‡ ๐—„๐–พ๐—‚๐—๐–บ๐—‹๐–ฝ ๐—‡๐—ˆ๐–ฝ๐—‚๐—€ ! 

๐–ฒ๐—๐–พ๐—† ๐–ฝ๐–บ๐–บ๐—‹๐—ˆ๐—† 1๐Ÿง ๐—†๐–บ๐–บ๐—‹๐— ๐–ข๐—๐—‹๐—‚๐—Œ๐—๐–พ๐—‡๐–ด๐—‡๐—‚๐–พ, ๐—…๐—‚๐—ƒ๐—Œ๐— ๐Ÿฃ๐Ÿค, Beanga Janssen-Kokke, nummer 15.