9
FEB
18:30u - 21:00u
Het Waterschap in Roermond
Gepubliceerd op
maandag 31 oktober 2022Kick Off Kweekvijvertraject 2023 bij het Waterschap Limburg

Netwerkevent bij het Waterschap in Roermond.

Heb jij altijd al meer willen weten over het Waterschap? Of ben je wellicht al politiek actief of overweeg je om de politiek in te gaan? Meld je dan aan voor de bijeenkomst op 9 februari om 18.30u bij het Waterschap in Roermond.

Tijdens deze bijeenkomst informeert gastspreekster Mw. Josette Van Wersch, bestuurder Waterschap, ons over het Waterschap in het Nederlandse politieke bestel.

"Josette Van Wersch is geboren en getogen in Mechelen, Limburg. Ze heeft een bedrijfskundige achtergrond en is altijd commercieel actief geweest. Haar bestuurlijke loopbaan ging van de gemeenteraad, provinciale staten, Waterschap Roer & Overmaas naar Waterschap Limburg. Momenteel is ze lid van het dagelijks bestuur van Waterschap Limburg. In haar portefeuille klimaat en waterketen. Ze werkt aan een klimaatrobuust watersysteem in Limburg. “Samen sterker! En dat doe ik mét de omgeving, vóór de omgeving.”

Ook gaan we in gesprek met drie voormalige deelneemsters van ons Kweekvijver traject, Helene Henckens, Monique van Heesch en Ingeborg Dijkstra met de vraag: ‘Wat heeft deelname aan het traject jou gebracht?’. Daarna gaan we informeel netwerken en kunnen jullie vragen stellen over het Kweekvijvertraject “Meer vrouwen in de Politiek 2023’.

Wij organiseren al vanaf 2006 met succes het Kweekvijvertraject voor (aankomende) politica. Maar ook als je geen politieke ambities hebt is dit leertraject heel erg de moeite waard. Voormalige deelneemsters geven aan dat het hen heel veel verder heeft geholpen, ook buiten het politieke werkveld. Mede dankzij de subsidie van de Provincie Limburg.

Kijk hier voor meer informatie voor het Kweekvijvertraject:
https://www.sharepower.nl/ook-in-2023-starten-we-weer-met-een-nieuw-kweekvijvertraject-meer-vrouwen-in-de-politiek
   

Deelname is aan de bijeenkomst op 9 februari is gratis, aanmelden is verplicht via de aanmeldknop rechts bovenin. 

Op 9 februari van 18.30 tot 21.00u bij het Waterschap in Roermond.