Gepubliceerd op
maandag 27 februari 2023Terra Kremers

Mijn naam is Terra Kremers. Bij de waterschapsverkiezingen van 2023 stel ik mij verkiesbaar voor Water Natuurlijk Limburg. Ik zet me in voor een gezonde leefomgeving. Dit doe ik niet alleen tijdens mijn werk en in mijn vrije tijd, maar juist ook voor Water Natuurlijk Limburg. 

Voor onze gezondheid zijn schoon water, schone lucht en biodiversiteit heel belangrijk! Deze bewustwording komt steeds meer op gang. Daarom is het nu tijd om kansen te pakken!

Ik geloof in het ecologisch systeem en natuurlijke oplossingen. Het is mijn visie en droom om met de natuur te werken en van daaruit keuzes te maken. Dit is dé oplossing voor een gezonde leefomgeving. Op deze manier ga ik ook te werk. 

Sinds eind 2021 loop ik mee bij GroenLinks in de Provinciale Staten. Na het nodige wikken en wegen heb ik ervoor gekomen om mij niet voor de Provincie, maar juist voor het Waterschap verkiesbaar te stellen.  

Beschikbaar en schoon water lijkt zo normaal, maar dit is zeker niet vanzelfsprekend. 

We krijgen steeds meer te maken met watertekorten, hoogwater en vervuiling. Om nu en in de toekomst ons drinkwater veilig te stellen, is het nodig om buiten de gebaande paden te denken. En vooral ook door actie te ondernemen! Bijvoorbeeld door meer ruimte te maken voor beken, maar door ook te kijken wat dichtbij huis mogelijk is.

Met mijn opleiding en ervaring als hovenier, groenbeheerder, landschapper en manager, begeef ik mij als vrouw in een mannenomgeving. Door onze krachten te bundelen, streven we onze gezamenlijke doelen na. Om mijn boodschap nog sterker te maken, heb ik me aangesloten bij Sharepower.

Water is van levensbelang! Voor onze gezondheid, de natuur en vooral voor onze toekomst. Daar zet ik mij voor in!